Enneagrampanels in Eindhoven 29 oktober 2017

Verwondering en inzicht door het enneagram

Ben je benieuwd naar wat mensen drijft? Wil je ook graag jezelf en anderen begrijpen?

Er zijn veel methodes om zelfinzicht te krijgen. Het enneagram is er één van.

Het enneagram geeft inzicht in wie je bent, in je mogelijkheden en talenten en hoe je je daar bewust van kunt worden. Als vriendinnengroep zijn wij daar enthousiast over! Daarom organiseren wij in Pand P vanaf juni in totaal drie enneagram-middagen.

Elke middag zullen 3 enneagram typen op het podium van Pand P plaatsnemen.

Steeds worden er drie panelleden geinterviewd over hun leven en hun automatische patronen. Het panel vertelt over hun drijfveren, passie, valkuilen en over hunverdedigingsmechanisme. We brengen geen theater,  maar eerlijke verhalen.

Wil je meer weten en hierbij zijn? Meld je aan. Reserveer tickets via www.pand-p.nl.

Wat is het enneagram?

Het enneagram is een dynamisch model voor persoonlijke & professionele ontwikkeling. Het beschrijft de drijfveren van negen persoonlijkheidstypen. Het laat de richting zien voor groei en geeft inzicht hoe je onder stress kunt veranderen. Het leren herkennen van jouw eigen automatische reacties kan een positieve verandering teweeg brengen.

Agenda:

We illustreren het enneagram in een cyclus van drie keer. Tijdstip: 14:30 tot 17 uur.

Zo. 25 juni :                                     enneagramtypen 1, 8 en 9 (buikcentrum)

Zo. 10 september :                         enneagramtypen 5, 6 en 7 (hoofdcentrum)

Zo. 29 oktober :                              enneagramtypen 2, 3 en 4 (hartcentrum)

Tickets en informatie:

Tickets zijn online verkrijgbaar via de website van Pand P.

Entree is € 7,50 p/persoon. Aanmelden via http://www.pand-p.nl/event/het-enneagram-2017?25-06-2017-14:00

Locatie: Pand P, Leenderweg 65, 5614 HL Eindhoven.

Organisatie:

Ank van Beurden, Betsy Osinski, Ciska Roth, Dini Osinski, Marcella van Liempt, Marjo Luttels, Miriam Banken, Yvon van Rijswijk.

Enneagram-interviews: Ciska Roth  |  Presentatie: Marcella van Liempt  |  Design: www.creativehabitat.nl

Met dank aan: Enneagram Stichting Nederland (www.enneagramstichting.nl) en de panelleden.